Размислувајте надвор од границите

УНИПЕКС ИНТЕР доо, е центар за логистика, кој дава комплетна услуга
во областа на карго транспортот како на меѓународен така и на домашен
пазар. Основана 2003 година, со основна цел и желба  да овозможиме
подобра и поедноставна услуга за секој наш клиент,бидејќи наше
основно мото е дека секое барање за транспорт на секој клиент,
заслужува специјален третман.

Контакт

Локација

УНИПЕКС ИНТЕР ДОО Ул. Лондонска бр. 19/22 1000 Скопје Р. Северна Македонија

Пишете ни

info@unipex.mk | pero@unipex.mk | zlatko@unipex.mk | david.davitkovski@unipex.mk